lørdag 7. januar 2012

welcome to paradise...


Etter ca 48 timer uten søvn tilbragt på alskens flyplassgulv og i nærkontakt med indiske handelsreisende med flyskrekk, ankom vi i forgårs Unawatuna på Sri Lanka: aka paradise :)


To stk relativt trøtte individer på flyplassen i Chennai, India


Et assortert utvalg fra den lokale faunaen forært oss av diverse nysgjerrige politimenn på flyplassen i Colombo.

Noen av jentene i reisefølget. Vi er 31 jenter og to gutter (som enten er veldig, veldig modige eller bare ikke helt vet sitt eget beste) ;)



Etter et kjærkomment møte med senga i Unawatana og nærmere 11 timer søvn, begynte den harde studenttilværelsen for fullt :) En litt mystisk, men absolutt svært spiselig, frokostbuffet serveres kl 8 av den entusiastiske og gjestmilde hotellverten vår (kjenner at det egentlig er helt ok å slippe oppvask for en stund). Deretter har vi hatt litt forelesning med sporadisk selskap av aper, hunder, storker, firfisler, kakerlakker og varaner. Greit å kunne kombinere friluftsliv og studier ;) Ettermiddagene har blitt brukt til soling, bading, spisning (med varierende hell) og utprøving av det lokale ølmerket Lion. Det er helt fantastisk vakkert og fargerikt her. Litt som en blanding mellom kardemommeby og en tropisk sydhavsøy, bare litt mer shabby sheek.



Salen vi har forelesning i med vår sprudlende foreleser Trond i aksjon.

Pauseunderholdning. Alt er litt mer retro på Sri Lanka :)



Hotellet vi bor på ligger en ca 30 sekunders gåtur fra stranda og har sånn stort sett innlagt vann og internett, så vi kan ikke klage med andre ord ;) Bortsett fra å nesten få angstanfall av å måtte sove under en myggnetting fra 60-tallet, er alt særdeles strålende. Med 30 grader i skyggen, og nesten like mye i vannet, blir livet liksom ganske lett å leve...



Meg og Christine som jeg bor på rom med :)


I morgen skal vi på vekkelsesmøte og tale i tunge og finne Jesus :)



Dagens soundtrack: http://www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av3e



PEACE OUT





2 kommentarer:

  1. Aaah! Det ser heilt fantastisk ut, Malin!! Hils Jesus og ha feiende flott videre :D

    SvarSlett
  2. Dette ser lovende ut! Med fortløpende oppdateringer ligger du an til å unngå Eivind-fella så langt.

    SvarSlett